werk gemaakt in 2020

uit 2020 tot 2020 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Impact

2020

3D-pen tekening. Maart 2020: overrompeld door Corona

Judaspenning (Seeds)

2020

Judaspenning, getekend met 3D-pen. De plant dankt zijn naam aan de zaaddoosjes die op penningen lijken. Volgens volkslegenden liet Judas toen hij zich verhing de zilverstukken die hij had gekregen voor zijn verraad onder zijn galg vallen. Daaruit groeide de Judaspenning.
Door dit verhaal heb ik me laten inspireren. Mijn zaden zijn vervangen door embryo’s. De allesoverheersende mens, de mens die ingrijpt in de natuur, de zondeval; denk erbij wat je wilt ... Bekijk dit werk beter op mijn site VLVI

Up there II

2020

I was on top of this mountain, near Maratea, in the south of Italy.
On my left hand there was a huge statue of Christ constructed out of white marble. The holy figure looked out over the Tyrrhenian coast, as if he blessed all the little ants over there, down below in the valley.
A threatening storm approached on the right, covering everything in a deep dark. In this work I want to show this mystical experience, which represents the feeling of invisible forces, and our own insignificance in the whole big picture.
Link to this work on internet: www.behance.net/gallery/72448169/Up-There-I-II

Poel der angst

2020

Ik heb de angst voor Corona van me af getekend in deze 3D pen tekening in PLA. en spuugbakje.

Blistercollier: 'Quarantaine'

2020

Een halssieraad met strepsil-blisters, dat personen in quarantaine verbeeldt. In de ronde fotootjes kan je een verwijzing naar het ouderwetse medaillon zien: je draagt je dierbaren bij je en in zicht. Dit halssierraad is een 3D-pen tekening, waarvan de structuur doet denken aan (een uitvergroting van) ons speeksel. Tijdschriften zijn een probaat middel om de tijd te verdrijven. Ik heb voor dit halssieraad foto’s uit tijdschriften die in mijn huis lagen gebruikt (normaal gebruik ik uitsluitend mijn eigen fotografie). Het collier vormt een setje met een blisterarmband.   Blistercollier, 3D-pen, PLA, strepsilblisters, beschilderde tijdschriftfoto's.   Dit halssieraad is een inzending voor de Open Call van het CODA Apeldoorn: ontwerp een quarantaine-sieraad.

Myosotis-collier

2020

Een collier van Vergeet-me-nietjes (Myosotis). Uit het oog uit het hart? Angsten tijdens de Corona-crisis… De gelobde vormen kunnen in elkaar geschoven worden om het collier vast te zetten in een bepaalde houding. Myosotis, epoxy, kettinkje Dit halssieraad is een inzending voor de Open Call van het CODA Apeldoorn: ontwerp een quarantaine-sieraad.  

Dandelion

2020

Dandelion. Circle of life.

Winterwandeling - blauw

2020

Montage van mijn mixed mediawerk en fotografie.

Winterwandeling - wit

2020

Montage van mijn mixed-mediawerk en fotografie.

Winterwandeling - zwart

2020

Montage van mijn mixed mediawerk en fotografie.